Du är mitt allt!


Tänk att det snart gått 2 år sedan du föddes, med buller och brak. Visst hade jag förväntat mig smärta den dagen du väl hade bestämt dig för att komma, men att det skulle vara sådan hjärtslitande smärta och gå så pass fort hade jag inte räknat med. Men allt det är värt det för du var perfekt, du mådde bra och var frisk och sekunden efter du föddes så blev allting så självklart. Min plats på jorden var till för att du skulle finnas, och det är jag otroligt glad över. För med dig så kom inte bara mammalivet, utan en enorm förändring hos mig skedde. Du hjälpte mig att bli mer ödmjuk och varm, och inte längre den där töntiga bruden som trodde hon var cool för hon var iskall och "älskade sig själv". Men vad vet man om ordet älska innan man fött barn? Ja inte är älska några fjärilar i magen och rodnande kinder, nej, det är när man utan en sekunds betänketid skulle offra sig själv och allt annat i världen för att den lilla personen ska få det absolut bästa. När man blir illamående och svimfärdig bara då man väl tänker på att något hemskt kan hända denna lilla person. Man älskar med hela sin själ, och det är fantastiskt!
Och på detta sätt kommer jag älska dig, Vidar, tills dagen jag dör. Och det är en självklarhet!En effektiv dag...

Idag har jag jätte mycket som jag ska hinna göra, och än har inget av det blivit gjort.... Så istället kollar jag på några avsnitt av Sons of anarchy.
Hej

Ett liv på kredit?


Nu får det faktiskt börja hända lite saker på pengafronten för jag har för mycket idéer i huvudet nu! Vill fortsätta på armen för nu känns det som en gnuggis, mooore moore mooore! Sen har jag en massa andra planer och placeringar, som jag förvisso vet inte skulle bli allt så dyra, men ändåå! Man vill klara av andra nödvändigheter också..
Suck..

sojjy

Sorry för dålig uppdatering men skolan tar fan all tid.. Sen när man kommer hem är det vardagliga bestyr som tar upp resten :P Sen att jag inte ha så mycket att skriva om är ju också en bidragande faktor.. yeye Amaranthe var as schysst, as mycket folk och roligt sällskap. Men jag är fan för gammal för att dra ut en torsdag och dricka tre öl för dagen efter var jag ett vrak. Nackspärr, träningsvärk(?) och en bakfylla(???), haha classy. Men det var i alla fall jätte roligt och träffa min kära klasskompis igen och få snacka lite skit med honom. Var länge sen :)
Idag ska jag ägna mig åt så roliga saker som att kolla på Frankenstein från 1931! Jag läser filmkunskap och då får man titta på mycket av klassikerna. Ska bli kul
Nu ska jag i alla fall dricka upp mitt kaffe(som säkerligen blivit kallt....) och sen ska jag sätta igång.
Heippa!

Fest? På en torsda?

Fick ett samtal av en gammal klasskompis idag som undra om jag ville följa med in till stan i kväll och se Amaranthe, och det ville jag ju :) Så ni vet var ni hittar mig.
Ses vi där? Säg hej i så fall :)

Yeey me!!Har suttit i telefon med min filosofi lärare ikväll, egentligen skulle vi ha exeminationen via deras chatt med kamera men hans internet hade lagt av... Var jätte svårt att förstå vad han sa för han hade den bredaste och grötigaste skånskan(danskan?) jag någonsin hört så det var lite kämpigt. Men grym som jag är så var jag klockren och har nu MVG i filosofi a också!!! :D:D:D Är helt lyrisk och känner mig as pepp.
mhihih

Jag och min breda musiksmak..


Kanske ni inte trodde? Men faktum är att denna låt är en av mina favoriter, tycker den är så jävla grym och ja, texten talar för sig själv. Läs texten och lyssna på musiken så blir ni nog också fast ;)


Haha Ja, hur ska vi börja? För ungefär 5-4 år sedan satt jag hemma hos min vän Citty en fredags kväll och drack öl. Vi har en grej mellan oss att vi kan "tala" genom musiken. Vi är väldigt olika i sättet att vara men vi passar som handen i handsken ändå. Vi kunde missa nattbussen från stan bara för att få lyssna på musik tillsammans på någons mp3<3
Och just denna kväll så satt vi bara tysta i hennes gamla etta och lyssnade på musik. Vi lyssnade på några gamla godingar men också lite ny musik som bara kom upp. Denna var en av dom nya, och det har blivit lite av våran låt(bland tusentals andra). Men den är bra, jävligt bra!

Skam den som ger sig

Känner mig lite nere ikväll, trots att dagen har varit riktigt bra och lyckad. Jag lyckades lägga band på mig själv när jag skulle tala inför en massa människor på namngivningsceremonin, jag som annars hatar att tala inför folk... Så lite stolt är jag ändå över mig själv :) Åkte ham till mamma för att spendera kvällen med Vidar där. Men nu är jag hemma igen och sitter i en tom lägenhet.. Då blir man oftast lite nere för man har så mycket tankar och så vidare.
Problemet med mig har alltid varit att jag vill så mycket, nästan för mycket. Det har alltis resulterat i att jag aldrig gör klart nånting, har hoppat av gymnasiet två gånger(den sista för att jag skulle få Vidar i och för sig men ändå..) och nu sitter jag och funderar på om jag har valt rätt utbildning igen och bla bla bla.
Måste verkligen lära mig att nöja mig med det jag har, men visst självklart ska man alltid sträva efter att komma framåt och uppfylla sina drömmar. Skam den som ger sig liksom, min mardör är att bli kvar här där vi bor nu. Avskyr stället och med tanke på att det är en riktig lumphåla så är hyran på tok för hög...
Som sagt, när man är själv så börjar tankarna, fantasierna och drömmarna och när man har fått en ide är det omöjligt att få den otänkt. Så vi kan säga att jag har sått ett litet frö som jag hoppas gror och blir verklighet en dag.


I'll be back tomorrow

Wow säger jag! Vilka vackra damer ni är som svarat på mitt föregående inlägg, tack som fan! :) Vi har inte varit hemma ikväll så Vidar har hoppat över sin läggningstid(övertrött?) och jag måste skicka in saker till plugget, svara imorgon efter dopet.

I'm gonna own this town, you can't hold me down. I'm the wild one!

Kännde för att skriva av mig lite bara. I lördags så var jag på en väldigt trevlig kräftskiva med goda vänner och annat fä. Sambon hade halsfluss så jag åkte själv, mend et gjorde inte(blev nästan ännu roligare....hehe).
Sen när kvällen börjar bli natt och folket började fyllna till så gick jag fram till en gemensam vän till mig och gubben för att visa några dansmoves(ni har sett honom på en bild, det är han den jätte långe killen så att se honom dansa är typ roligast i världen) och när jag står där i mitt spralliga jag och skrattar så kommer det fram en snubbe till mig och bah "Näää har du Converse på dig!? Vilka kapitalistskor!"
Jag blev då väldigt förvånad och framförallt ställd för, så gör man väl inte? Jag kommenterar ju inte folks utseende och kläder det första jag gör när jag träffar dom. Typ åh är det där ditt underbett?
Men jag började skratt för jag tyckte det var som taget ur filmen Tillsammans, ni vet sekvensen där han som spelade Pär Hammar och en annan kille tjafsar om han har tjejskor eller inte. När han avslutar och säger "Det är killskor din jävla fascist!". Ja ni vet vilket klipp jag menar.

Sen så fortsätter den här killen med att säga "Ska du inte se lite kvinnligare ut när det ändå är fest? Typ ha höga klackar och klänning?" Jag står fortfarande helt stum och liksom fattar inte vad grejen är. Sen kommer hans, minst lika IQbefriade kompis, och då pekar dom på mina skor och bah "åhh vilka kapitalist skoooor!"(hahaha dagisnivå eller vad?)
Men jag öppnar till slut käften och säger något i stil med:
"Varför skulle jag klä mig för att behaga dig eller någon annan snubbe? Jag har mitt på det torra så bad luck, jag har sambo och barn så att klä mig för att passa in i DIN bild av vad en kvinna är, är inte riktigt min stil. Och sen vadå inte kvinnlig? Visst jag kanske inte går runt med klänningar och en massa tjafs men om du påpekar att jag har kapitalist dojor just för att dom har ett märke, vad fan tror du då alla "tjejskor" är då? Eller alla klänningar? Jag har fött barn, vad fan kan vara mer kvinnligt? Jag är jätte bra på att ta hand om min son och det är väl fan mer kvinnligt än den barbiedocka du tror en tjej är. Inte för att vara ful i munnen men du min unge herre har en skruv lös."

Jag menar, come oooon! Sen när klär sig nånsin någon tjej för att göra sig fin för killarna runt omkring? Nä jag blev faktiskt lite ledsen, inte för att jag tog åt mig utan för att det faktiskt finns såna ägg i min vänskapskrets.
När jag kom hem berättade jag för min dödssjuke karl om vad som hänt och han bara skratta för killen är ju uppenbarligen idiot eller bara tappad i golvet.
Det roligaste av allt är att den här killen bor liksom i täby, har backslick och en stickad tröja över axlarna så hela grejen med att mina skor skulle vara så "kapitalistiska" förstår jag inte. Ja han kan inte ha det lätt, måste vara jobbigt att vara så fullständigt dum i huvudet.
Ja nu fick jag skriva av mig lite.
Vad tycker ni? Har jag fel eller måste en tjej klä sig i klackar och klänningar bara för att det är fest och för att vara "kvinnlig"?

At the kräftis, tycker jag ser ganska så kvinnlig ut, don't you think?

I would walk 500 miles

Har precis varit ute på en powerwalk(HA! så töntigt) efter att jag lämnat lillen på dagis. Funderar på om jag alltid ska göra det för man blir så pigg av det och det kan ju behövas när mans tiger upp och känner sig som en zombie...
Idag ska jag faktiskt in till stan och köpa en doppresent åt en liten flicka, som jag har fått äran att vara gudmor åt ^^ Så jag ska bara skicka in mina filosofi uppgifter sen är jag klar.

Om ni vill följa mig på dagarna lite bättre kan ni som har Instagram appen följa mig där. Jag heter momentsforever, så det är bara kolla in :)

A violent storm about to be bornEn kille som är i size som mig och utövar kampsport och dessutom väger 100 panner kan ju inte va annat än brutal!

Jag drömmer, alltså existerar jag

Sitter och trillskas och fightas med filosofin. Sista tunga dagen sen är jag klaaar. Men det förändrar inte att det är jobbigt. Mjöklen är dessutom slut så jag får sitta och dricka kaffe med grädde i, buhuuu :(
Är helt slut idag då jag satt uppe halva natten och analyserade och argumenterade för och emot Platons politiska utopi(haha nu tänker ni som precis hittat hit, "shiiit vilken smaart tjej!" och ja fast nä...), så jag har legat och svettats i natt och vaknat titt som tätt av att jag drömt om Nietzsche och the other fellas, även en massa andra påhittade teorier hade jag på hjärnan när jag vaknade. Haha man ska inte läsa så tunga ämnen innan man går och lägger sig för man blir fan knäpp :P
Men men, ska återgå till mitt kaffedrickande och försöka bli klar med det här så jag kan ägna morgondagen åt att köpa doppressent. I'm gonna be a godmother, again ^^

(märks det att jag är koffeinstinn...?)

I'm a blue eyed bitch and I wanna get rich!

Jag. Vill. Ha.

In the space between heartbeatsHar precis hurtat mig lite och tagit en powerwalk efter att jag lämnat Vidar på dagis, väl hemma igen så gjorde jag lite andra övningar och nu känner jag mig aspigg! Frukost och kaffe nu sen en massa filosofi... YEAAY!

Bara 4 månader kvar till nästa ledighet...

Två busiga pojkar på Yxland.

Efter bara två dagar med den vanliga vardagen så är jag redan slut. Hade det helt enkelt för bra under "ledigheten" att jag känner mig finito redan nu. Men men, på fredag är filosofin klar, förhoppningsvis så får jag bra betyg eftersom jag kämpar som en liten iller för att förstå(waaaay to flummig kurs för min del...) och nästa vecka börjar jag en utbildning som förhoppningsvis inte är lika intensiv som distans kurserna.
Ska faktiskt ta en pause i läsandet och skrivandet ikväll, ska kolla lite tv och lägga mig i badet. Man får sånt ibland :)

Vardag igen

Jaha... Då var 5 sköna "semester"-veckor slut och vardagen är i full rulle igen. Vidar är på dagis och jag sitter här och väntar på att ha betygssamtal med min lärare. LIte nervöst :P
Men det har varit väldigt skönt med lite ledight även om jag fortfarande har pluggat på heltid så är det fortfarande underbart mysigt att ha tid med Vidar :)
Hoppas ni haft en bra sommar eller ni kankse fortfarande har semester?

Sommar, sommar och sol ♥

Ute dass, fästingar, tvätta håret i havet, blåbärsplockning, grillning, myggbett, ingen teckning på mobilen.
Är inte sommar idyllen underbar? Njuter verkligen as mycket här ute och sicken tur med vädret också! Verkligen ett bra avslut på ledigheten, på måndag börjar vardagen igen och om två veckor börjar jag skolan
Adios!

RSS 2.0