I'm gonna own this town, you can't hold me down. I'm the wild one!

Kännde för att skriva av mig lite bara. I lördags så var jag på en väldigt trevlig kräftskiva med goda vänner och annat fä. Sambon hade halsfluss så jag åkte själv, mend et gjorde inte(blev nästan ännu roligare....hehe).
Sen när kvällen börjar bli natt och folket började fyllna till så gick jag fram till en gemensam vän till mig och gubben för att visa några dansmoves(ni har sett honom på en bild, det är han den jätte långe killen så att se honom dansa är typ roligast i världen) och när jag står där i mitt spralliga jag och skrattar så kommer det fram en snubbe till mig och bah "Näää har du Converse på dig!? Vilka kapitalistskor!"
Jag blev då väldigt förvånad och framförallt ställd för, så gör man väl inte? Jag kommenterar ju inte folks utseende och kläder det första jag gör när jag träffar dom. Typ åh är det där ditt underbett?
Men jag började skratt för jag tyckte det var som taget ur filmen Tillsammans, ni vet sekvensen där han som spelade Pär Hammar och en annan kille tjafsar om han har tjejskor eller inte. När han avslutar och säger "Det är killskor din jävla fascist!". Ja ni vet vilket klipp jag menar.

Sen så fortsätter den här killen med att säga "Ska du inte se lite kvinnligare ut när det ändå är fest? Typ ha höga klackar och klänning?" Jag står fortfarande helt stum och liksom fattar inte vad grejen är. Sen kommer hans, minst lika IQbefriade kompis, och då pekar dom på mina skor och bah "åhh vilka kapitalist skoooor!"(hahaha dagisnivå eller vad?)
Men jag öppnar till slut käften och säger något i stil med:
"Varför skulle jag klä mig för att behaga dig eller någon annan snubbe? Jag har mitt på det torra så bad luck, jag har sambo och barn så att klä mig för att passa in i DIN bild av vad en kvinna är, är inte riktigt min stil. Och sen vadå inte kvinnlig? Visst jag kanske inte går runt med klänningar och en massa tjafs men om du påpekar att jag har kapitalist dojor just för att dom har ett märke, vad fan tror du då alla "tjejskor" är då? Eller alla klänningar? Jag har fött barn, vad fan kan vara mer kvinnligt? Jag är jätte bra på att ta hand om min son och det är väl fan mer kvinnligt än den barbiedocka du tror en tjej är. Inte för att vara ful i munnen men du min unge herre har en skruv lös."

Jag menar, come oooon! Sen när klär sig nånsin någon tjej för att göra sig fin för killarna runt omkring? Nä jag blev faktiskt lite ledsen, inte för att jag tog åt mig utan för att det faktiskt finns såna ägg i min vänskapskrets.
När jag kom hem berättade jag för min dödssjuke karl om vad som hänt och han bara skratta för killen är ju uppenbarligen idiot eller bara tappad i golvet.
Det roligaste av allt är att den här killen bor liksom i täby, har backslick och en stickad tröja över axlarna så hela grejen med att mina skor skulle vara så "kapitalistiska" förstår jag inte. Ja han kan inte ha det lätt, måste vara jobbigt att vara så fullständigt dum i huvudet.
Ja nu fick jag skriva av mig lite.
Vad tycker ni? Har jag fel eller måste en tjej klä sig i klackar och klänningar bara för att det är fest och för att vara "kvinnlig"?

At the kräftis, tycker jag ser ganska så kvinnlig ut, don't you think?

Kommentarer
Postat av: Trixie; en medveten mammas vardag

HAHA asså på riktigt? Jeez...

Fattar inte varför folk ska hålla på och kommentera andras kläder/skor/fysiska features etc. I just don't get it.Va också med om en liknande grej för typ nån månad sen när jag va på en klubb och det kommer fram en kille och hälsar på mig som min kompis uppenbarligen är tjenis med på nåt sätt... Han sträcker fram handen varpå jag säger "Hej, Trixie" och hans första respons är "HAHAH OOOFTA MAN KALLAR SIG SJÄLV FÖR FFFIIIXXIII!!!". Jag ser ut som ett frågetecken om min kompis vänder sig till honom och säger "Nä men asså hon HETER Trixie" och han ba "Aa shit asså fett skönt namn"

ASSÅ WTF vad är grejen??? Haha en del människor alltså. Dust it off!!

2011-08-12 @ 11:39:14
URL: http://mypieceofmind.spotlife.se
Postat av: Michaela

Kvinnlig eller inte kvinnlig, jävligt snygg var (och är) du i alla fall!

2011-08-12 @ 14:16:19
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: thess, mamma till savannah

Vad jag vet så har du ingen snopp, så jag tycker nog du är ganska kvinnlig... but I could be wrong!

2011-08-12 @ 14:59:33
URL: http://thessinwonderland.blogg.se/
Postat av: Love Oliwers mamma

Jag tycker du är jätte fin och kvinnlig Grynet.

Kram Loveps Och vadå ? Sen när blev converse rikemansskor ? Det.är väll ändå motsatsen tycker jag. Skor för alla människor..vilken tönt kille!

2011-08-12 @ 20:25:06
URL: http://ohmamma.blogg.se/
Postat av: TS

fattar grejen med kapitalistskor, eftersom att converse är jävligt dyra dojor. men converse är precis lika kvinnligt som det är manligt. du är snygg och kvinnling. punkt.

2011-08-12 @ 20:39:00
Postat av: gay

Vem fan bryr sig om honom. Ett ägghuvud är uppenbarligen vad han är! Idiot. Om han inte blivit tappad så kan jag se till att han landar på huvudet!

Snygg som fan var du iallafall!

2011-08-22 @ 11:06:16
URL: http://diaryofalways.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0