You got that kind of mind that does less than think
Vad gör en övertrött, kaffestinn Grynet kvart över 12 en torsdagsnatt? Hon hoppar runt med en bandana på huvudet och mimar till Cher och Meatlof framför spegeln. Det är dom där små sakerna i livet som gör det <3

Kaffe, plugga, "sova"

Usch.... Hur kan man ha så mycket plugg att man inte HINNER gå till skolan? Sitter med näsan nera i böckerna och läser om allt från Orwells framtidssyn till säljetik. Vidar är hos sin mormor så jag kan lägga energi på att bli klar så jag är helt ensam hemma, vilket är skönt. Men mindre skönt när jag vaknade "imorse" och insåg att jag missat hela dagen i skolan... Haha blir en jävla slacker när inte Vidar är hemma!
Men men, måste kämpa vidare med skolan i veckan för helgen kommer bjuda på en massa kalas och skoj :D Först ut en sväng på fredag med min lilla vän Nadja och sen på lördag smäller det! Då är det Carlings årliga julfest så det ska bli grymt kul!

Medan jag pluggar kan ni ju lyssna på denna roliga låt. Aldrig har jag hört en så munter "självmords låt" haha

Geeky quote

Inte för att jag gillar P!NK men
"SO WHAT?! I'M STILL A ROCKSTAR!"

Meltdown

Är i ett tillstånd där jag bara vill lyssna på någon kass dubsteplåt, höja basen till max och lägga mig på baslådan. Bara för att dämpa stressen och ångesten i bröstet. Drunknar i skolarbete, hinner egentligen inte jobba - men måste för att hålla ekonomin. Brottas med Vidar som bara blir frustrerad på mig för att jag inte orkar eller hinner sitta och leka. Praktiska saker som måste göras men som bara läggs på hög. Känner mig fast i den här jävla skithålan till förort! Behöver träffa vänner och kunna koppla bort en stund. Men eftersom jag inte har tid till något av det ovanstående så hinns knappt vänner med heller.
Visst det var mitt beslut, och det är inte direkt synd om mig. Men det är fan så lätt att bara dra! Skulle kunna kalla denna text för fiktiv bara för att skydda mig, men det stämmer inte. För den är högst verklig! Dagarna har börjat smälta samman då jag inte kan sova och jag har ingen aning om, om det ens är helg eller vardag.

Behöver omges av personer som ger mig energi och kärlek. Mina fina vänner som vet exakt vad jag tänker, utan att behöva prata.


En kväll(eller vecka) med världens goaste, bästaste vän Citty<3 är vad jag skulle behöva. En paus helt enkelt.

RSS 2.0