Meltdown

Är i ett tillstånd där jag bara vill lyssna på någon kass dubsteplåt, höja basen till max och lägga mig på baslådan. Bara för att dämpa stressen och ångesten i bröstet. Drunknar i skolarbete, hinner egentligen inte jobba - men måste för att hålla ekonomin. Brottas med Vidar som bara blir frustrerad på mig för att jag inte orkar eller hinner sitta och leka. Praktiska saker som måste göras men som bara läggs på hög. Känner mig fast i den här jävla skithålan till förort! Behöver träffa vänner och kunna koppla bort en stund. Men eftersom jag inte har tid till något av det ovanstående så hinns knappt vänner med heller.
Visst det var mitt beslut, och det är inte direkt synd om mig. Men det är fan så lätt att bara dra! Skulle kunna kalla denna text för fiktiv bara för att skydda mig, men det stämmer inte. För den är högst verklig! Dagarna har börjat smälta samman då jag inte kan sova och jag har ingen aning om, om det ens är helg eller vardag.

Behöver omges av personer som ger mig energi och kärlek. Mina fina vänner som vet exakt vad jag tänker, utan att behöva prata.


En kväll(eller vecka) med världens goaste, bästaste vän Citty<3 är vad jag skulle behöva. En paus helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: ENDENISE

sv: Visst är dom?! Tycker alla säger att dom är såååå lika på blogge hela tiden men jag tycker verkligen inte det. Iof har du ju sett W inreal när han var liten så du kanske ser olikheterna :) Man ser verkligen att Lo är en liten tösa som du säger, så flickig haha. Tror att man inte skulle ta miste om man klädde na i helblått:P

2011-12-05 @ 11:55:01
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0