Mina vänner samlar vuxenpoäng!


Jag är förvisso ganska kort i rocken men min vän är VÄLDIGT lång! Snack med brudgummens syster...(ser gravallvarligt ut men det var det inte..)

Bröllopet var jävligt roligt! Och vackert! Jag brukar inte tycka det är så märkvärdigt i kyrkan utan jag tycker bara det är en fin tradition, men annars är det bara lite utdraget och jag gråter aldrig. Men när mina vänner väl dansade sin "bröllopsvals" så var jag lite rörd för det var så fint och dom såg så himla lyckliga ut. Jag önskar er all lycka i framtiden och jag vet att ni kommer få det bra <3

Det var ett väldigt lyckat bröllop och inte bara det att dom flesta av mina goda vänner var samlade på en och samma plats, maten var perfekt, talen var(precis som mina vänner) asroliga och festen efter ska vi nog inte ens tala om... haha jo jag gör det ändå. Kanske låter jätte oanständigt att säga som såhär att jag och gubben kom hem halv 7 på söndagen(!) hahaha. Så så rolig var festen. Ingen ville sluta och vi drog på efterfest och tog med oss nästan alla glada bröllopsfest-firare. Jag har världens träningsvärk idag och igår så var man rätt mör men det gjorde inget! För attans vad vi dansa och skratta, minne för livet helt enkelt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0