Är inte övertygad....

Fick ett mejl nu på morgonen av Axelsons Spa i gallerian, gick dit när jag var gravid med plutten för en saftig massage men det är ju 2 år sen.. Men då fick jag ett "erbjudande du inte kan tacka nej till typ" Men jag är inte direkt övertygad..

Denna behandling kostar 295 kr för 20 minuter... Ehhh.... Neee
Jag hatar fiskar och det finns inget läggigare än när man badar i havet och de små spiggen kommer fram och nafsar på en, huuuwaa! Haha, skulle ni vilja få en Fisk-pedikyr? ;)


The city of angels

När jag hör den här låten så dras jag liksom tillbaks till tonårens ljuva dagar. Ja visst är det den "vanligaste" låten med The Distillers men det ändrar inte de facto att den grymt jävla bra och att Brody är döläcker! Tjoho!


When she begins to rock, I begin to roll

Jag praktiskt taget AVSKYR er som ska få se Mike Ness och herrarna i Social Distortion nu i veckan! Åh så avis jag är! Jag och min gode vän Amanda hade en deal att när dom väl kommer till Sverige ska vi faaan i mig gå.. Sen så visade det ju sig att dom släppte en ny platta bara ett halvår senare och åker nu runt på en turne... Om vi hade några pengar då? Självklart inte! Åh #%@$!!%&**
Jaja, ni som har lyckan att få se dom live ska fan njuta varenda sekund!

 


tisdag


Finns inget bättre än ett nyöppnat paket kaffe på morgonen! Hela rummet fylls ju av den gudomliga doften :)

Har precis tvättat klart allting som vi ska ha med oss utomlands. Ska bli så nedra skönt att komma bort en tag. Visst jag har fortfarande röv mycket plugg att göra men jag får tid för mina pojkar och kan leka i poolen varje dag! Plus att det lär bjudas på en massa vin och andra godsaker, om jag känner min släkt rätt :P

Dags för att göra lite ego-nytta idag ocks...

img_3864 (MMS)

Dags för att göra lite ego-nytta idag också! Här ska inhandlas hår-, frans- och brynfärg! Sticker ju utomlandsom nåra dagar och då måste man se respektabel ut ju. Heippa!


Sitter nu och dricker lite kaffe och kolla...

img_5907 (MMS)

Sitter nu och dricker lite kaffe och kollar ut på gården där kidsen håller på och städar(?) Idag så börjar jag en ny kurs, webbdesign och det ska faktiskt bli grymt kul!  Midsommar var riktigt lyckad och jag ar nog aldrig haft så roligt! Att dansa kring missomarstången är väldigt underskattat! V tyckte det var lite konstigt och skrämmande med alla vuxna som slank hit och slank dit men sen tyckte även han det var roligt :) Nu ska jag plocka lite och sen plugga. Hejsvejs!


For those rainy daysSitter hemma med en kopp kaffe och ett paket dammsugare och bara myser. Älskar regn då man slipper ge sig ut i det. En av fördelarna med att läsa på distans! Sitter och lyssnar lite på musik samtidigt som jag försöker få ihop ett någerlunda bra svar till min "skrivning" som ska in senast imorgon. Försöker också planera lite för imorgon. Vi har gått ihop ett helt gäng som ska fira midsommar så vi ska fixa en heeel liten nasse idag(känns lite morbidt att ha den liggandes i bakluckan o.O) som ska grillas på spett imorgon(Och där försvann alla vegeterianer...sry)
Ska koka potatis för ett helt kompani och fixa en massa andra saker med tält hit och dit, men det lär bli trevligt som fan. och mycket barn kommer det också, det är alltid roligt. Blir mer midsommar då än fylleslag, högtider är mer för barn kan jag tycka. Kommer säkert få binda kransar till alla ungar så det är lika bra jag övar :P
Annars så händer inte mycket faktiskt men det är lika bra, det regnar ju...

Some booooring shit!

Dagen började med att jag och V satt på vårdcentralen i nästan 2 timmar. Han har fått nån allergisk reaktion över hela kroppen och vi hade ingen tavegyl eller liknande. Så där satt vi och han var skit sur på mig som tvingade honom sitta still.. Så kan det gå.
Så han kom till dagis vid lunch istället... Jätte intressant, eller hur? Nä men jag har inget annat att skriva. Tar en paus i pluggandet. Jag förstår ju varför naturkunskap numer är ett kärnämne för inte fan hade man valt det frivilligt! Skit tråkigt!

"Dagens"


Rara lilla mamma ♥

Dom som känner mig vet nog att min mamma jobbar på H&M, inte i butik utan på inköpskontoret. Och hon har varit väldigt hemlighetsfull och lurig den senaste tiden då hon titt som tätt åkt iväg till Italien med sitt jobb men hon "får inte säga varför". Idag så skickade hon mig en länk som jag gick in på och jag hamnade alltså på ELLE's hemsida som dropade nyheten om H&M's nya samarbet! Tänk att min mamma hänger med Donatella Versace och dom andra modelejonen. Jag är då sltolt över henne! Inte lätt att varva jobb med att vara ensamstående tre barns morsa. Du är grym mamsen!

Tydligen ska damkollektionen innehålla lite nitar och läder och det låter ju hur grymt som helst! Hoppas hon kan sno med sig en schysst skinnjacka?


Bildkälla


Välkommen till min nya blogg!

Ja, hej hej hej hemskt mycket hej. Nu har jag haft ett rejält uppehåll(sen i februari typ?) och känner nu abstinensen klia i fingrarna. Jag måste få uttrycka mig i bilder och text! Blir galen annars!
Ni som inte vet vem jag är kan jätte gärna få ställa en fråga eller så.

Nu försöker vi igen helt enkelt :)

 


RSS 2.0