Some booooring shit!

Dagen började med att jag och V satt på vårdcentralen i nästan 2 timmar. Han har fått nån allergisk reaktion över hela kroppen och vi hade ingen tavegyl eller liknande. Så där satt vi och han var skit sur på mig som tvingade honom sitta still.. Så kan det gå.
Så han kom till dagis vid lunch istället... Jätte intressant, eller hur? Nä men jag har inget annat att skriva. Tar en paus i pluggandet. Jag förstår ju varför naturkunskap numer är ett kärnämne för inte fan hade man valt det frivilligt! Skit tråkigt!

Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Hej grylätt! haha, kunde int rimma på ditt namn :DDu ska bara veta vad jag tänkt haha, det knakar varje dag. Wilgot var inte lätt i början och jag har fått känna på det en gång. Men samtidigt vet jag att det kan bli precis samma sak igen och då lär det bli en aning jobbigare med tanke på att jag har en till att ta hand om. MEN, detta är bara under en kort tid och det vet vi alla.Men ta min unge till ex, han sover hela nätterna och har alltid gjort. Jag kommer få en icke sovande bebis denna gång och det har jag redan ställt in mig på. Men, oftast lär sig dom minsta av dom största när dom blir till en bebis och inte ett spädbarn.Min största fear var ju att det skulle vara tvillingar. Men pjuh, det var de inte.Jag tänker såhär. Det är värt det i slutändan, hur jobbigt det än är. Jag vill ju ge Wilgot ett syskon och dom kommer ha så mycket glädje av varandra..sen :) (peppar peppar).Jag har ställt in mig på att allt kommer bli helt omvänt. Att mini inte kommer sova, inte äta, inte gå upp i vikt. Att min förlossning kommer ta lång tid, min gravidtet kommer bli jobbig (precis som den blivit), att Wilgot kommer avsky bebis av svartsjuka osv osv. Allt som inte blir åt skogen blir då automatiskt ett plus :)Vi mammor klarar av allt och det är nog det man får gå på, om du förstår mig.Kul att du går i tankarna. :D Hoppas det blir en tvåa för er snart med :DMen som sagt, jag är inställd på ett helvete (hemsk jag låter) men jag tror att det gör att det blir lättare. Men vem fasen säger att det blir så? Sen har man ju mer vana nu än första gången. Nåväl, nu är min bok slut!

hahaKram!

2011-06-23 @ 10:26:27
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0