Chasing rabbits


Unnade mig ett besök hos frissan i fredags. Jag fattar inte va jag tänkte med, jag ska ju VA blond! Aldrig mera svart/brunt. Har även fixat en massa nyansering så jag får den där kalla tonen. Så grymt snyggt när man är vinterblek. Assum

The stars, the moon they have all been blown out.<3

And in the dark, I can hear your heartbeat
I tried to find the sound
But then, it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became

The stars, the moon, they have all been blown out
You left me in the dark
No dawn, no day, I'm always in this twilight
In the shadow of your heart

I took the stars from my eyes, and then I made a map
And knew that somehow I could find my way back
Then I heard your heart beating, you were in the darkness too
So I stayed in the darkness with you

Jag är en väldigt virrig och klumpig tjej...


Tanken var att jag skulle vara ledig idag men eftersom jag behövdes på jobbet så ska jag dit snart. Det kan iof blir kul då det är Rebellion weeks och en massa roliga kampanjer på g. Dessutom får jag bara studiestöd till och med vecka 50 så varje pass nu i november blir bara plus i kassan.
Dessa två bilder har inget med texten i sig att göra, ville bara liva upp stämningen lite....
I Lördags så skulle jag öppna efter att varit på jobbet i fredags från 9-20.30 och slitit i butiken medan dom andra inventerade lagret. På kvällen så drog jag och Emma på en aw och andades ut. Dagen efter mår jag verkligen apa men förstår inte varför för jag drack ju liksom inget! Gör mig i ordning och kollar på klockan, min buss skulle snart gå. Så jag springer till bussen(glömmer mitt kaffe :() och när jag går av tåget sen så kommer jag på att jag tagit bussen en timme förtidigt! hahaha så jävla typiskt mig! Jag går in på City gross och handlar lite redbull och berättar mitt misstag för han i kassan som bara skrattar åt mig. Jag låser upp på jobbet och lyssnar på musik, ja det vanliga. När klockan är 10 så drar jag upp gallret men ser att INGEN annan butik ens har tänt hos sig... Jag blir lite nojig och tror jag kanske missat ett brandlarm eller så, så jag ringer ner till vaktkontoret. Killen i luren förklarar för mig att det är röd-dag så vi öppnar inte förrän vid 11. HAHAHAHA Asså jag var 3 timmar för tidig på jobbet! Jag i ett nötskal verkligen. När inte Vidar är med mig så förlorar jag allt ansvar och tappar kontrollen helt! Haha gud!
Vakterna kom in till mig sen vid 12 tiden och skrattade åt mig, kan dom gott få göra för vem fan är virrigare än jag?

Don't use no love gun
Denna onsdag består av plugg och jobb. Börjar seriöst bli väldigt opepp på pluggfronten... Men nu är det så jävla lite kvar så jag får kamma till mig! Annars då? Jo, saker rullar på. Jobbade hela förra veckan så grabbarna åkte ner till göteborg igen. Vilket var ganska så skönt då jag bara jobbade sent och slapp ångest. Sen så kryddade jag tillvaron med en utgång och sen ett Resident evil maraton dagen efter. Sånt händer väldigt sällan men jag uppskattar det asmycket!
Vill ha min lön nu, vill ha nya kläder, ny inredning, handla julmys och fixa frillan! Nu är håret avklippt så nu kan jag bleka upp det som jag vill ha det och sen låta det vara(!!!!).

RSS 2.0