Denim devils

Ikväll ska vi ha jeanskväll på jobbet. Vi ska gå igenom alla modeller och tvättar så jag kan bli en riktig jävel på jeans! Sen ska vi hem till Jennie och umgås lite. Som en liten "teambuildarkväll" ska bli himla trevligt :)


Onsdag

I måndags var jag över hos mamma och hjälpte henne med årets jakt som vi fått hem. Jag verkligen ÄLSKAR älgkött! Vi putsa, malde och kokade fond så nu kan vi äts gott hela vintern. Faktum är att det känns riktigt bra att äta något som man vet inte har plågats i en trång inhägnad hela livet och fått en massa genmanipulerat foder och sen slaktats under ifrågasättande förhållanden. Straight from the wild liksom!
Dött djur smakar bäst helt enkelt ;)


The businesswoman

Den senaste veckan har jag gått som på moln! Jag begriper inte att jag haft turen att få ett så underbart jobb med så underbara kollegor. Jag riktigt längtar tills att jobba nästa gång och liksom bara sitter och väntar, visst jag ska jobba hela helgen men det gör verkligen inte mig något, speciellt då gubben och Vidar är nere i götet atm. Och det som är ännu roligare är att det går bra för mig! Man jämför alltid årets omsättning med året innan och så ser man vilken butik i stockholm(och sverige) som ökat mest och så är det lite små tävlingar oss emellan. Och förra veckan så var våran butik bäst i sverige(!!!) rent procentuellt och jag blev förra veckans säljare internt i butiken! Liksom efter en vecka som noobie och jag klarar av det, jag har nog hittat något jag är grym på! Och borde man inte kunna påstå då att jag var bäst i sverige? Hehe kanske inte men jag tänker göra det för att känna mig grym :)
Men jag älskar verkligen mitt jobb. Dels för man får jobba så fritt och göra vad man vill i butiken men också för att man träffar en massa härliga kunder och får hjälpa dom. Igår kom den in en kille som bah "Hej, jag ska på fest i helgen och jag vill ha en hel ny outfit, kan du hjälpa mig med det?" så jag sprang runt där som en personlig assistent och han provade nästan allt i butiken -  askul! Sen fick jag en liten fanclub också... Haha två finniga hårdrockare på 14-15 år kom in och började digga med i musiken. Då sa jag att det var min personliga spotifylista och dom blev saliga. Sen stod dom där i en halvtimme och pratade hårdrock, järnkors och nitar med mig. Haha askul ju!
Ja, mycket jobb snack nu men det får ni ta. Min mesta tid går åt att jobba och att längta till jobbet så :P Sen har jag dessutom inga bilder heller vilket suger. Men men...
Ikväll ska jag faktiskt bort från orten och träffa lite vänner då jag inte börjar förrän 2 imorgon så jag får passa på :)
Sen tycker jag alla ska gå till Carlings i helgen och köpa sig en jacka ;) Det börjar bli kallt och dom tar slut snabbt så passa på nu när det är 500 kr rabatt också.
TJING!

Ingen är lika glad som jag

Mycket att se fram emot nästa vecka så jag är lite uppe i det blå liksom. Måndag så ska Vidar fotograferas på dagis och jag ser fram emot det aaaaas mycket! Haha jätte töntigt och typiskt mammigt tänker ni och jag kan bara säga JA! Förra året blev han sjuk och missade båda tillfällena så nu jävlar ska vi fixa brännan, bleka tänder och klippa frissan.... Haha nä men nu ska han vara frisk och glad så han kan vara med. Billig julklapp blir det i år i alla fall ;)
Sen på tisdag så händer det mycket vill jag lova! Först ska jag och gubben gå på inspelningen av Time out, ska bli himla roligt :) Sen så bjöd min goa chef med mig på Leviskväll sen på kvällen. Så jag som vart anställd i knappt en vecka ska få följa med på en liten visning av Levis jeans, lite prat om dom och sen fest med alla från Levis store och Carlings i stockholm!! Ska bli så J Ä V L A kul! Har jag fått världen bästa jobb eller vad? Precis det jag har drömt om :D Men det blir ingen vidare fest för mig för jag ska nämligen jobba min första öppning dagen efter(!) och då behöver jag alla hjärnceller jag har kvar. Sen är det jobb igen på torsdag och då ska jag stänga själv vilket känns lite mer nervöst eftersom jag och siffror inte är världens bästa vänner men jag har fått en liten lathund(haha) som jag kan ha med mig :)
Och sen är det fredag och jag är ledig hela helgen <3

Ja ni förstår att jag ser fram emot nästa vecka vääääldigt mycket och det känns så jäkla skönt att det lossnat för en liksom. Är så stolt över mig själv att jag hållt ut detta år av pluggande och lite cash, med tanken på att det lönar sig i framtiden och nog faaaaaaan har det lönat sig. 7 jävla MVG har jag kammat hem, och fler på väg, världens bästa jobb har jag fått och snart är skolan klar på många, många år! Är grymt nöjd över mig själv och det känns faktiskt väldigt bra att säga det. Lite självsvärmeri måste man unna sig ibland.
Ja nu vart det lite mycket text här men whatta fukk, jag är as glad ju! Så det kan ni gott tåla.

RSS 2.0