Ingen är lika glad som jag

Mycket att se fram emot nästa vecka så jag är lite uppe i det blå liksom. Måndag så ska Vidar fotograferas på dagis och jag ser fram emot det aaaaas mycket! Haha jätte töntigt och typiskt mammigt tänker ni och jag kan bara säga JA! Förra året blev han sjuk och missade båda tillfällena så nu jävlar ska vi fixa brännan, bleka tänder och klippa frissan.... Haha nä men nu ska han vara frisk och glad så han kan vara med. Billig julklapp blir det i år i alla fall ;)
Sen på tisdag så händer det mycket vill jag lova! Först ska jag och gubben gå på inspelningen av Time out, ska bli himla roligt :) Sen så bjöd min goa chef med mig på Leviskväll sen på kvällen. Så jag som vart anställd i knappt en vecka ska få följa med på en liten visning av Levis jeans, lite prat om dom och sen fest med alla från Levis store och Carlings i stockholm!! Ska bli så J Ä V L A kul! Har jag fått världen bästa jobb eller vad? Precis det jag har drömt om :D Men det blir ingen vidare fest för mig för jag ska nämligen jobba min första öppning dagen efter(!) och då behöver jag alla hjärnceller jag har kvar. Sen är det jobb igen på torsdag och då ska jag stänga själv vilket känns lite mer nervöst eftersom jag och siffror inte är världens bästa vänner men jag har fått en liten lathund(haha) som jag kan ha med mig :)
Och sen är det fredag och jag är ledig hela helgen <3

Ja ni förstår att jag ser fram emot nästa vecka vääääldigt mycket och det känns så jäkla skönt att det lossnat för en liksom. Är så stolt över mig själv att jag hållt ut detta år av pluggande och lite cash, med tanken på att det lönar sig i framtiden och nog faaaaaaan har det lönat sig. 7 jävla MVG har jag kammat hem, och fler på väg, världens bästa jobb har jag fått och snart är skolan klar på många, många år! Är grymt nöjd över mig själv och det känns faktiskt väldigt bra att säga det. Lite självsvärmeri måste man unna sig ibland.
Ja nu vart det lite mycket text här men whatta fukk, jag är as glad ju! Så det kan ni gott tåla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0