The businesswoman

Den senaste veckan har jag gått som på moln! Jag begriper inte att jag haft turen att få ett så underbart jobb med så underbara kollegor. Jag riktigt längtar tills att jobba nästa gång och liksom bara sitter och väntar, visst jag ska jobba hela helgen men det gör verkligen inte mig något, speciellt då gubben och Vidar är nere i götet atm. Och det som är ännu roligare är att det går bra för mig! Man jämför alltid årets omsättning med året innan och så ser man vilken butik i stockholm(och sverige) som ökat mest och så är det lite små tävlingar oss emellan. Och förra veckan så var våran butik bäst i sverige(!!!) rent procentuellt och jag blev förra veckans säljare internt i butiken! Liksom efter en vecka som noobie och jag klarar av det, jag har nog hittat något jag är grym på! Och borde man inte kunna påstå då att jag var bäst i sverige? Hehe kanske inte men jag tänker göra det för att känna mig grym :)
Men jag älskar verkligen mitt jobb. Dels för man får jobba så fritt och göra vad man vill i butiken men också för att man träffar en massa härliga kunder och får hjälpa dom. Igår kom den in en kille som bah "Hej, jag ska på fest i helgen och jag vill ha en hel ny outfit, kan du hjälpa mig med det?" så jag sprang runt där som en personlig assistent och han provade nästan allt i butiken -  askul! Sen fick jag en liten fanclub också... Haha två finniga hårdrockare på 14-15 år kom in och började digga med i musiken. Då sa jag att det var min personliga spotifylista och dom blev saliga. Sen stod dom där i en halvtimme och pratade hårdrock, järnkors och nitar med mig. Haha askul ju!
Ja, mycket jobb snack nu men det får ni ta. Min mesta tid går åt att jobba och att längta till jobbet så :P Sen har jag dessutom inga bilder heller vilket suger. Men men...
Ikväll ska jag faktiskt bort från orten och träffa lite vänner då jag inte börjar förrän 2 imorgon så jag får passa på :)
Sen tycker jag alla ska gå till Carlings i helgen och köpa sig en jacka ;) Det börjar bli kallt och dom tar slut snabbt så passa på nu när det är 500 kr rabatt också.
TJING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0