Jag faller av pinnGissa vem som förövrigt har fått ett extrajobb? Moi! Åh jag är så jääävla gla'! Jag satte upp en dröm(ett mål) för ungefär ett år sen, att när jag fixat skolan ville jag jobba i klädbutik och vart passar inte jag bättre in än på Carlings? Ja säg det. Men det visade sig vara ganska svårt då det uppenbarligen är väldigt populärt att jobba där så jag har liksom kämpat mig fram, stått på mig, sprungit hit och dit med CV, ringt, hälsat på, sökt relevant utbildning och till sist så lyckades jag! Skam den som ger sig!
Så som det ser ut nu satte hon till en till extratjänst så jag och en annan tjej jobbar extra. Ibörjan 1-2 dagar i veckan men sen rings jag in efter behov. Ska bli så jävla kul! Och tjejerna i butiken är helt grymma! Super goa och jätte trevliga, så jag lär ju bara vilja jobba framöver :)
Nu är jag så trött så ögonen svider, imorgon har jag prov och sen ska vi ner till kära göteborg <3
Nattinatt!

Sitter på tåget på väg till skolan. Är jät...

img_8186 (MMS)

Sitter på tåget på väg till skolan. Är jätte nervös för idag ska jag provjobba på Carlins! Jenny, butikschefen, ringde mig i måndags och fråga om jag var intresserad av en extratjänst och de e klart ja vaa! Så om det går bra idag så skulle vi se hur praktiken kommer bli, om jag får jobba då eller praktisera. Så håll tummarna för mig! Im stoked! :D


2 år sedan

Nu är det exakt 2 år sedan som vi åkte in till förlossningen första gången då jag hade regelbundna, täta värkar. Men inte fick vi stanna för det nej nej. Inskrivningen skedde halv 4 på eftermiddagen och ut, med en väldig fart, kom världens goaste kille 20.31. Världens bästa Vidar, grattis på födelsedagen älskling!


Skulle väcka honom med 'ja må han leva' på sängen med pannkakstårtan, men han hann vakna och blev rädd när två stollar kom in sjungandes och fotograferandes. haha så vi satte oss vid bordet på en gång istället. Paket har han fått och kommer få i eftermiddag, någon måtta får det ju va :P Sen hade vi mysmorgon innan vi gick till dagis.<3

I've been dreaming of us leaving everything and everyone we've ever known


Death is a promise and your life is a fucking lie

Har egentligen jätte mycket jag skulle vilja skriva och liksom öppet och fritt diskutera, men jag har liksom skrivkramp. Vet vad jag vill skriva men inte hur jag ska skriva det för saker som man skriver på internet tenderar till att trampa varenda jävel på tårna. Typ om jag yttrar mig om att jag inte tycker man ska ta hål i öronen på barn under 5-6 år, ja då låter jag inte någon annan ha en åsikt... Inte för att jag direkt bryr mig om nån skulle stöta sig med det jag tycker utan mer att jag avskyr krångliga människor. Och alla i bloggosfären är fan krångliga. Och märkvärdiga. Men framförallt krångliga...
Nu blev ju det här ett inlägg om mina åsikter om krångliga och märkvärdiga bloggare/läsare så man kan ju nästan säga att jag visst lyckades med att öppet och fritt diskutera lite. Även om jag mest känner mig ironisk och hånfull. Men tja, så kan de va'Nu ska jag glo Frankensteins monster och äta godis tills jag kräks.

Allt & Inget

Det här har jag på mig idag hihi...
Ska snart ge mig iväg för viktiga ärende. Jag ska köpa strumpor och strumpbyxor, a womans right to socks!, för ikväll så ska jag ut med min syskonskara för min lillasyster fyller 19 nu i helgen. Jag ska slå på stort hade jag tänkt och ha på mig klänning men eftersom det är lite kallar ute nu så krävs ett par nylonstrumor som jag tänkt matcha med raggisar i kängorna^^ Läckert.
Jaja, vad gör jag? Inget. Har precis målat naglarna lite, köpte ett mattlack i måndags så jag testar det i hop med massa färger. Hitills har jag haft matt-orange och matt-grått och jag tycker det är assnyggt.
Försöker förövrigt få med mig några av mina vänner och se BMTH på fryshuset nu i höst men det går sådär. Överväger till och med att skaffa nya vänner med bättre musiksmak. Eller gå ensam... jag får se hur jag gör. Ska nån av en dit? För jag tänker fan inte missa dom EN GÅNG TILL! Missade ju metaltown i somras pga pengabrist men nu jävlar!

Nörd is the wöörd

img_7751 (MMS)

Nörd is the wöörd


We built an empire and you took the throne but you built it from bayonets and sat there alone

Har inte så mycket att skriva här då det typ inte händer något, pluggar ihjäl mig känns det som men I do the time så att säga. Bara 7 månader kvar.... ehh jaa... Men i december ska jag i alla fall få praktisera en vecka under mellandagsruschen(ingår alltså inte i kursplanen för då har vi ju "jullov" men hon trodde jag skulle tycka det var kul att få vara med under riktig press:D) Och sen i början av januari så ska jag praktiser ytterligare 4-5 veckor, så det se jag framemot, så vintern får gärna komma :)
Annars kan jag väl berätta att det nog bara är jag som har vänner som lyckas bryta benet när dom bowlar. Japp ni läste rätt, en kompis till mig var och bowla i lördags och lyckas då på något sätt bryta benet. HAHAHAHAHAHAHA Det har varit något som vi alla gemensamt skrattat åt den här veckan. Haha klant!
Ja ja, jag ska fortsätta plugga och trycka i mig godis.
Later!

Det går bra nu, sa Petter

Jag är fan i extas! Jag har en längre tid nu tänkt mycket på framtiden och planerat hur JAG vill att den ska se ut. Och jag pratade förut om att jag "sått ett frö" och det lilla fröet växte faktiskt ganska mycket idag.
JAG HAR FÅTT 5 VECKORS PRAKTIK PÅ CARLINGS!!!! :D :D :D Vet att jobbet inte är i hamn än så att säga men vilken tur har inte jag, när självaste butikschefen säger något i stil med "Jag får ständigt in en massa tråkiga CVn och besök av ganska så opersonliga personer som kommer och söker jobb. Men du verkar riktigt glad och trevlig och allt annat än blyg så jag tar jätte gärna emot dig!" Åhh jag är så glad att jag gick på moln hela eftermiddagen! Kunde knappt dölja min glädje under vårt samtaldå jag nästan började fnissa innan jag kom ut ur butiken. Äntligen börjar saker och ting röra sig och lossna! Och ni som trodde jag var gravid igen, haha, då hade jag inte varit så fjantig att jag suttit och spoilat på bloggen om det. Nä fy så löjligt, hihi :P
Nu håller jag bara alla tummar och tår att det går utmärkt under praktiken så att jag åtminstonde kan få ett extrajobb till att börja med(heltidstjänst hade ju varit drömmen men lite realistisk får man ju vara:P)
Åh va gla' ja ä'. Nä de ska firas med lite cola och ananas på burk
Ha en bra fredag!

RSS 2.0