Det går bra nu, sa Petter

Jag är fan i extas! Jag har en längre tid nu tänkt mycket på framtiden och planerat hur JAG vill att den ska se ut. Och jag pratade förut om att jag "sått ett frö" och det lilla fröet växte faktiskt ganska mycket idag.
JAG HAR FÅTT 5 VECKORS PRAKTIK PÅ CARLINGS!!!! :D :D :D Vet att jobbet inte är i hamn än så att säga men vilken tur har inte jag, när självaste butikschefen säger något i stil med "Jag får ständigt in en massa tråkiga CVn och besök av ganska så opersonliga personer som kommer och söker jobb. Men du verkar riktigt glad och trevlig och allt annat än blyg så jag tar jätte gärna emot dig!" Åhh jag är så glad att jag gick på moln hela eftermiddagen! Kunde knappt dölja min glädje under vårt samtaldå jag nästan började fnissa innan jag kom ut ur butiken. Äntligen börjar saker och ting röra sig och lossna! Och ni som trodde jag var gravid igen, haha, då hade jag inte varit så fjantig att jag suttit och spoilat på bloggen om det. Nä fy så löjligt, hihi :P
Nu håller jag bara alla tummar och tår att det går utmärkt under praktiken så att jag åtminstonde kan få ett extrajobb till att börja med(heltidstjänst hade ju varit drömmen men lite realistisk får man ju vara:P)
Åh va gla' ja ä'. Nä de ska firas med lite cola och ananas på burk
Ha en bra fredag!

Kommentarer
Postat av: Trixie; en medveten mammas vardagÅh vad roligt! Haha, ja herregud vad horribelt det är med "vården"... Bra att du stog på dig! Heja Grynet!

2011-09-02 @ 23:22:39
URL: http://mypieceofmind.spotlife.se
Postat av: TrixieJa den är verkligen klockren. Fint att ha den på dagis! Gillas.

2011-09-03 @ 11:44:01
URL: http://mypieceofmind.spotlife.se
Postat av: josefine

sv: ja det e klart. det finns nog på MAC :)

2011-09-03 @ 16:14:03
URL: http://fins.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: I know. Det roligaste är att jag sa innan "tänk om hon typ skulle göra metaltecknet" haha :D Hon gör peace och "fuck u" också.. rackaronge :D

2011-09-04 @ 19:25:22
URL: http://endenise.se
Postat av: Förvirrade Morsan

vad kul, grattis=)

2011-09-04 @ 19:42:40
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Empan

svar: hehee. Gitarristen Jona och trummisen Matthew addade mig på facebook för några månader sedan efter att de hade hängt med grundarna för klädesmärket Mouli som jag har varit modell för. Så de berättade att jag hade varit på deras spelningen kvällen innan och visade bilder på mig. Så efter den kvällen så har jag och Jona snackat och nu när vi var i London så visade det sig att de skulle spela så då ville de att jag skulle komma dit. Sjukt trevliga grabbar allihopa :)

2011-09-05 @ 13:55:30
URL: http://billytilly.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Haha, du är inte ensam om att ha fällt några tårar :)

2011-09-05 @ 14:25:40
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0